nacházíte se v sekci: VŠECHNY PRODUKTY
 
DISKO čisticí sada pro čipové čtečky
ID produktu: D-1533

Pro čištění čteček čipových kontaktů všech přístrojů, zařízení a automatů jako jsou platební POS-terminály, parkovací automaty, přístupové zařízení, automaty na cigarety, registrační zařízení atd.

Vysoce kvalitní čistící karty ( DISKO D-1533, patent č. EP0789313) s pohyblivou čistící částí a svrchní vrstvou vyrobenou z elastické textilie z mikrovlákna pro optimální vyčištění kontaktů snímacích zařízení čipových karet.
Mikrovlákenný materiál je svařen použitím vysokofrekvenční technologie pojení tak, aby byl pohyblivý. Jedná se o čistící karty s posuvným systémem. Užití karty je velmi jednoduché. Posuvný systém zajišťuje, aby byla čtecí hlava opravdu dobře vyčištěna, neboť pouhé vložení čistící karty nemá dostatečný účinek. Čistící plocha je tvořena třepenou mikrovláknovou tkaninou a v tomto případě se jedná o SUCHÉ čištění bez použití chemických roztoků.
Preventivním a pravidelném čištěním zamezíme a odstraníme zcela všechny zamítnuté platby karet, které jsou způsobené nečistotami.

Tip:
Po plném vložení čistící karty do snímacího zařízení jsou výsuvné kontakty tlačeny proti mikrovlákenné svrchní vrstvě čistící karty. Nyní držíme hlavní část čistící karty jednou rukou. Druhou rukou pohybujeme vícekrát vpřed a vzad pohyblivou částí. V důsledku toho se mikrovlákenná svrchní vrstva čistící karty pohybuje přes kontakty snímacího zařízení a čistí je. Čistící karta je použita suchá bez chemických čistících prostředků a může být po čištění jednoduše vyjmuta ze snímacího zařízení. Každá karta může být použita 12krát, což poskytuje uživateli výborný poměr ceny a kvality.

Obsah:
Souprava pro čištění kontaktů snímacích zařízení čipových karet.
3 čistící karty s pohyblivou čistící částí
určeno pro 36 čištění