nacházíte se v sekci: VŠECHNY PRODUKTY
 
DISKO sady pro čištění obrazovek, 10 sad+3 čistící tyčinky
ID produktu: D-1609

DISKO navlhčené čistící sady jsou určeny pro všechny typy monitorů, LCD displejů, skleněných povrchů, filtrů a zrcadel a nabízejí jednoduchý, rychlý a bezpečný způsob čištění.
Čistící prostředky pro obrazovky obsahují vysoce účinné antistatické složky. Výsledkem je, že statický náboj je neutralizován přímo při čištění obrazovky.
DISKO ubrousky jsou šetrné k životnímu prostředí i k pokožce.
Extrakty z pomerančové kůry zajistí, že je povrch správně vyčištěn a bez šmouh. Během čištění se vytvoří mikroskopický antistatický film, který chrání vyčištěné povrchy od nečistot 6-8 týdnů. Čistící tyčinky jsou vyrobeny z vysoce kvalitní pěnové hmoty. Je to ideální pracovní nástroj pro čištění rohů, rýh a hardwarových částí, které jsou těžce dostupné. Díky měkkému molitanu na hlavě tyčinky lze jemně čistit i citlivá místa jako jsou např. hlavy inkoustových tiskáren. Čistící tyčinky můžeme snadno navlhčit pomocí navlhčených čistících ubrousků nebo čistícího roztoku. Tyčinka je nepostradatelným pomocníkem při čištění klávesnice.
Na vyčištění klávesnice použijeme tyčinku přes navlhčený čistící ubrousek.
Tento výrobek byl testován v souladu s DIN 1995 (bezpečnostní záznamy jsou k dispozici).

Obsah:
Balení s 10 sady navlhčených/suchých čistících ubrousků, včetně 3 čistících tyčinek, každý se dvěma pružnými pěnovými konci.