nacházíte se v sekci: VŠECHNY PRODUKTY
 
DISKO kompletní čistící sada na klávesnice a plastové povrchy
ID produktu: D-1671

DISKO čisticí roztok obsahuje velmi účinné antistatické složky a tím jsou plastové i kovové povrchy zároveň čištěny i pokrývány antistatickým filmem.
Prach, nečistotu, mastnotu i skvrny od propisky odstraníme snadno a efektivně.
V kombinaci s nelínajícími čistícími ubrousky s vysokými absorbčními vlastnostmi a speciálními tyčinkami vyčistíme klávesnici snadno, rychle, bezpečně a bez šmouh. I těžce odstranitelnou špínu, jako například nikotinové usazeniny, mastnotu, skvrny od barvy, inkoustu nebo propisky či barvy na razítka vyčístíme pohodlně a bez rizika proniknutí vlhkosti pod klávesnici.
K povrchům se roztok chová velmi citlivě - nepoškozuje jej a odstraňuje pouze znečištění. Je šetrný i k pokožce uživatele. Kromě vysokého účinku je roztok také nehořlavý.
Vyčištěné povrchy jsou chráněny od nečistot 6-8 týdnů.
Speciální tyčinky jsou vyrobeny z vysoce kvalitní pěnové hmoty a jsou ideálním pracovním nástrojem pro čištění rohů, rýh a hardwarových částí, které jsou těžce dostupné. Snadno je navlhčíme pomocí čistícího roztoku.
Pro vyšší efektivitu při čištění klávesnice nejprve navlhčíme malou část ubrousku a po té jím obtočíme tyčinku tak, abychom se jeho nalhčenou částí úspěšně zbavili nečistot na bocích kláves či na jiných hůře dostupných místech.

Obsah:
1 DISKO antistatický čistící prostředek na plastové
povrchy láhev 100ml
25 ks DISKO nelínajících čistících ubrousků, 15×15 cm
6 ks DISKO čistících tyčinek každá se dvěma pružnými
pěnovými konci