nacházíte se v sekci: VŠECHNY PRODUKTY
 
DISKO universální čistič pro ubrousky z mikrovlákna, láhev 100 ml
ID produktu: D-1623

Obsahují vysoce účinné antistatické složky. Výsledkem je, že statický náboj je neutralizován přímo při čištění obrazovky.
Roztok má vysoký čistící účinek, příjemně voní, je nehořlavý, obsahuje antistatickou složku a je šetrný k čištěnému povrchu i k pokožce. Mikroskopický antistatický film chrání vyčištěné povrchy od nečistot 6-8 týdnů.
Povrch je důkladně vyčištěn díky intenzivní čistící síle aktivních extraktů z pomerančové kůry.
V kombinaci s nelínajícími čistícími ubrousky jde čištění snadno a beze šmouh.
DISKO čistící ubrousky z mikrovlákna odstraňují prach, špínu, mastnotu, nikotin apod. snadno i bez použití čistících roztoků. Najdou mnohá uplatnění a možnosti použití na každém pracovišti. Mají vynikající vlastnosti, jako například vysoký stupeň absorpce nečistot, dlouhou životnost a možnost praní na 95°C . Čistící schopnost je garantována i po opakovaném použití.
Jsou nelínající, šetrné k životnímu prostředí a jemné k pokožce.
Díky jejich obzvlášť měkké povrchové struktuře jsou ideální pro čištění LCD monitorů, plazmových obrazovek, laptopů/notebooků, elektronických organizátorů a jiných displejů.
Ubrousky jsou šetrné k životnímu prostředí i k pokožce.

Obsah:
100ml DISKO univerzálního čistícího roztoku - lahvička se snímacím rozstřikovačem pro opakované ekonomicky výhodné doplňování, (bez chemikálií)