nacházíte se v sekci: VŠECHNY PRODUKTY
 
DISKO čisticí karty pro magnetické hlavy v bankomatu
ID produktu: D-1560

Karta je určena především pro čištění čteček v bankomatech. Čištění probíhá bez použití roztoků - SUCHÉ čištění, což má u tohoto typu karet výhodu, že nedochází k tvrdnutí válců a ztrátě schopnosti transportovat kartu jako v případě použití roztoků. Povrch karty je tvořen z třepené mikrovláknové tkaniny a 2 magnetických formátovaných pruhů na každé straně. Karty jsou díky formátování použitelné ve všech používaných typech bankomatů. Mají elastickou svrchní vrstvu z mikrovlákenné čistící textilie s vysoce pružnou a špínu absorbující povrchovou strukturou. Pružnost svrchní vrstvy je výsledkem bodového svařování, které spojuje mikrovlákennou vnější vrstvu s jádrem karty pomocí vysokofrekvenční technologie pojení. Následkem toho karty dosáhnou na strany magnetických hlav a zajistí účinné vyčištění čtečky karet.

Tip:
DISKO čistící karty mohou být použity nejméně 4x.
Čtyři magnetické proužky s kódy připojené na každou čistící kartu zajistí otevření clony v bankomatu a dovolí vpuštění čistící karty. Otočení čistící karty umožní její další použití.
Speciální kódování na čistících kartách vyčistí magnetickou hlavu samočinně a vícekrát.
V některých případech, zejména u starších bankomatů, je také podstatné vyčistit špinavé gumové válce. Na to použijeme čistící karty navlhčené DISKO čistícím roztokem na gumové válce (DISKO výrobek D-1668). Druhá suchá karta vyčistí a vysuší důkladně magnetickou hlavu. Speciální čistící prostředek na gumové válce zajistí aby vrchní vrstva válců zůstala měkká a pružná pro optimální uchopení.
Můžeme také vyčistit zároveň gumové válce i magnetickou hlavu. Navlhčíme čistící kartu speciálním DISKO čistícím roztokem na mikrovlákna (výrobek D-1611), který byl vyvinut tak, aby posílil čistící sílu mikrovlákenné svrchní vrstvy čistících karet a ochránil celistvost dopravních válců. Je garantováno, že na magnetické hlavě nezůstanou žádné zbytky čistícího roztoku.

Obsah:
10 ks DISKO čistících karet
Každá se čtyřmi kódovanými magnetickými pruhy
Pro čtecí terminály magnetických karet s motorickým pohonem
určeno pro 40 čištění