nacházíte se v sekci: VŠECHNY PRODUKTY
 
DISKO čisticí karty pro čtečky karet s magnetickým proužkem
ID produktu: D-1555

Před několika lety DISKO vyvinulo vysokofrekvenční technologii pojení mikrovlákenné svrchní vrstvy na jádro karty pro suché čištění. DISKO čisticí karta je značně ohebná, neboť je mikrovlákenná svrchní vrstva v podstatě oddělena od jádra. Během čištění se magnetická hlava tlačí na mikrovlákennou svrchní vrstvu (všechny magnetické hlavy jsou uloženy pružně), přičemž se mikrovlákenná svrchní vrstva obalí kolem magnetická hlavy. Následkem toho jsou důkladně vyčištěny také boky magnetické hlavy. Čistící karty jsou pokryté z obou stran třepeným mikrovláknem a použitelné pro čtečky s manuálním i motorickým pohonem s vyjímkou bankomatů. Karta se aplikuje bez použití chemických roztoků - SUCHÉ čištění. Karty jsou vysokofrekvenční technologií svařovány, což garantuje jejich maximální pevnost a životnost. Výborně odstraňují znečištění čtecí hlavy i dráhy karty prachem, nikotinem, chlupy, kožním mazem, častečkami magnetických pruhů apod.

Pro čištění čteček karet s magnetickým proužkem všech přístrojů, zařízení a automatů jako jsou platební POS-terminály, parkovací automaty, přístupové zařízení, automaty na cigarety, registrační zařízení atd.

Preventivním a pravidelném čištěním zamezíme a odstraníme zcela všechny zamítnuté platby a přečtení karet, které jsou způsobené nečistotami.

Tipy:
S každou kartou se realizují minimálně 4 čištění.
DISKO čistící karty jsou na obou stranách pokryty čistící mikrovlákennou svrchní vrstvou, která velice efektivně čistí a pohlcuje nečistoty. Kvůli tomu může být jedna karta užita 4krát (přední strana - vrchní a spodní část, zadní strana – vrchní a spodní část každé karty), což poskytuje uživateli vynikající poměr ceny a vysoké kvality.

Obsah:
10 ks DISKO mikrovlákenných čistících karet
určeno pro 40 čištění